Palvelut

Rengasmarketin rengasammattilaiset hoitavat renkaidesi vaidot, tasapainotukset, paikkausket ja säilytyksen regashotellissa. Tarjoamme myös edullista rahoitusta renkaiden hankintaan Rengasmarket Tilillä.

EtusivuPalvelut

Renkaanvaihto

Anna ammattilaisen vaihtaa renkaasi – renkaanvaihto Rengasmarketissa sisältää renkaiden pesun, ilmanpaineiden tarkistuksen ja lisäyksen, sekä alle laiton.

renkaanvaihto
renkaan tasapainotus

Tasapainotukset

Renkaiden tasapainotus ylläpitää autosi ohjattavuutta, vakautta, suorituskykyä, tehokkuutta, turvallisuutta, ajamisen mukavuutta ja jopa nopeusmittarin tarkkuutta. Tasapainotus kannattaa tehdä aina renkaiden vaihdon yhteydessä.

Renkaan paikkaus

Kun renkaasi kaipaavat paikkaamista, hoidamme paikkauksen alusta loppuun tarkkuudella ja ammattiaidolla.

renkaan tasapainotus

Typpitäyttö

Typellä täyteyt renkaat ovat vakaammat painemuutoksille kuin tavallisella ilmalla täytetyt. Typpi myös säilyttää rengaspaineet 3-4 kertaa pidempään kuin paineilma. Typellä täytetyt renkaat kestävät pidempään, sillä se ei heikennä renkaan kumiseoksen ominaisuuksia, ei ruostuta eikä hapeta vanteita.

Rengashotelli

Rengasmarket-jälleenmyyjien rengashotelli hoitaa puolestasi renkaiden kausisäilytyksen helposti ja turvallisesti parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Viileät, pimeät ja lämpötilaltaan tasaiset tilat pidentävät renkaidesi käyttöikää.

Osta uudet renkaat nyt, saat joustavasti maksuaikaa

Ostaessasi renkaat Rengasmarket Tilillä, voit valita juuri sinulle sopivan maksuvaihtoehdon. Maksat laskun joko kokonaan kerralla tai sinulle sopivissa erissä. Rengasmarketin rahoituspalvelun tarjoaa Resurs.